0322 232 61 71

Güneş Panellerinin Temizliği ve Temizlenme Sıklığı

Güneş Panellerinin Temizliği ve Temizlenme Sıklığı

blog

Güneş panellerinin düzenli olarak temizlenmesi, çıkarılması zor malzemelerin birikmesini azaltır.

Güneş enerjisi sahalarının yılda bir kez temizlenmesini öneriyoruz.

Ancak ihmal veya aşırı kirlenme durumlarında bunun arttırılması gerekebilir. Endüstriyel / tarımsal işletmelerin yakınındaki veya yollara yakın alanların, daha yüksek seviyelerde kirletici maddeler nedeniyle daha sık temizlenmesi gerekebilir.

Kir birikmesi panellere zarar verebilir ve garantinizi geçersiz kılabilir.

İhmal size karşı kullanılabilir ve güneş panelleriniz arızalanırsa veya verimsiz hale gelirse üretim garantisini tehlikeye atabilir. En iyi uygulama, güneş panellerini düzenli olarak temizlemektir. Ozaak Solar A.Ş. olarak her temizlik işinden sonra bir temizlik raporu sunuyoruz. Bu, bir garanti sorununun ortaya çıkması durumunda bu Solar sahanın temizlendiğini ve bakımının yapıldığını kanıtlamak için kullanılabilir.

Odak noktamız; her zaman müşterilerimizin gereksinimlerine ve proje hedeflerine göre en uygun hizmeti vermektir.

yollara yakın, yola yakın, üretim garantisi, temizlik raporu, temizlenme sıklığı, tarımsal işletmeler, sık temizlenmesi, panellere zarar verebilir, odak nokta, kirletici maddeler, Kir birikmesi, güneş panellerinin verimsizleşmesi, Güneş panellerinin temizliği, güneş panellerinin arızalanması, Güneş panellerini temizleme sıklığı, Güneş panelleri, garantinizi geçersiz kılabilir, endüstriyel işletmeler, Endüstriyel / tarımsal işletmeler,bakım yapmak