0322 232 61 71

Solar (Tarımsal) Sulama Paketleri

Solar (Tarımsal) Sulama Paketleri

blog

Güneş Enerjili Sulama

Güneş Enerjili Sulama Sistemleri fiyatı , Güneş Enerjili Sulama Sistemi nedir? Güneş enerjili sulama sistemleri, yenilenebilir enerji kaynakları ndan biri olan güneş enerjisi elektrik üretim sistemleri Güneş paneli ile üretilen elektrikle sulama pompalarını çalıştırmayı ve bu sayede tarımsal amaçlı sulama yapılmasını ifade eder Güneş Enerjili Sulama Sistemleri kurulumu, güneş paneli ile çalışan pompalar nasıl çalışır? dalgıç pompa çalıştırma, sulama hibe, devlet desteği, tarla sulama, bahçe sulama, solar pompa, su çıkarma, pompalama, 220 volt, 380 volt maliyetini, solar sulama paketi, solar sulama paketleri, 380 volt güneş paneli fiyatları bulabilirsiniz.

 

Güneş Enerjili Sulama Pompası Dalgıç Pompa Güçleri şu şekildedir:

0.75 kw ( 1 Hp ), 1.1 kw ( 1.5 hP,) 1.5 kw ( 2 Hp ) 2.2 kw ( 3 Hp ), 3 kw ( 4 Hp), 4 kw , 5.5 kw ( 7.5 Hp ) , 7.5 kw (10 Hp), 11 kw, 15 kw ( 20 Hp), 18 kw ( 24 Hp ), 22.5 Kw ( 30 Hp ), 30 Kw ( 40 Hp ), 37 kw ( 50 Hp ), 45 kw ( 60 Hp ) , 55 kw ( 75 Hp ), 75 kw ( 100 Hp ) 380 volt Trifaz dalgıç pompa güneş enerjisi sistemi fiyatı, güneş enerjisi tarımsal sulama sistemi, güneş enerjili tarımsal sulama maliyeti, güneş paneli tarla sulama sistemi maliyeti bulabilirsiniz.

1 Hp (Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

1.5 Hp (Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

2 HP (Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

3 HP (Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

4 HP (Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

5.5 HP (Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

7.5 Hp (Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

10 Hp (Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

15 Hp (Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

20 HP (Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

25 Hp ( Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

30 Hp (Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

40 Hp (Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

50 Hp (Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

60 Hp (Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

70 Hp (Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

80 Hp (Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

90 Hp (Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

100 Hp (Beygir) Dalgıç Pompa Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatı

 

Sürücü İnverterleri için Sıvı Seviye Rolesi Fiyatı

Suyu Az Kuyularda Pompayı Otomatik Durdurma Otomatik Başlatma için kullanılır.

 

Güneş Enerjili Sulama Sistemi Nedir? Güneş Enerjisi Paneli Sulama Pompası Çalıştırma Kurulumu

Güneş Enerjili Sulama Sistemi nedir? Güneş enerjili sulama sistemleri, yenilenebilir enerji kaynakları ndan biri olan güneş enerjisi elektrik üretim sistemleri Güneş paneli ile üretilen elektrikle sulama pompalarını çalıştırmayı ve bu sayede tarımsal amaçlı sulama yapılmasını ifade eder. Son zamanlarda artan mazot maliyetleri ve yüksek gelen elektrik faturaları nedeniyle tarla sulama amaçlı güneş enerjisi panelleri kullanılmaktadır.

Güneş Enerjili Sulama Sistemi, dalgıç pompaları ve diğer motor pompaları solar enerji panelleri ile üretilen elektrik ile çalıştırmaktır. Güneş enerjisi sulama sistemleri ile bir pompa verimi jeneratör kullanmak veya şebeke elektriği kullanmak gibi pompa aynı verimle çalışmaktadır. Dolayısı ile güneş enerjisi sulama sistemleri kurulumu yapıldığında 25 yıl güneş paneli ile üretilen elektrikle pompa çalışır ve tarla sulama amacına hizmet eder.

Güneş enerjili sulama sistemleri fiyatları nedir? Solar sulama hesaplama Pahalı bir yatırım mıdır? Güneş enerjili tarımsal sulama sistemleri uzun vadeli bir yatırımdır ve pahalı değildir. Jeneratör benzin fiyatı ve jeneratör mazot fiyatı maliyeti düşünüldüğünde sulama pompası elektrik faturası düşünüldüğünde yatırım maliyetini 5 yılda amorti eder.

 

Güneş Enerjili Sulama Sistemi Faydası Nedir?

Güneş enerjili sulama sistemi Sadece Kurulum Maliyeti vardır. Extra bir bakım maliyeti yoktur. Mazot maliyeti ve Elektrik faturası gibi sürekli sürekli maliyet çıkarmaz.

- Güneş Paneli Su pompası sistemi Doğru ürünler ile iyi bir sistem kurmanız durumunda 30 Yıl Ekonomik Ömre Sahiptir.

- Türkiye iklimi ve enerji maliyetleri dikkate alındığında güneş enerjisi elektrik üretim yatırım maliyetini 3 - 5 yılda çıkarmaktadır. Sistem maliyetini 3 - 5 yılda amorti eder.

- Güneş enerjisi paneli sulama sistemini Sulama Dönemleri olan Nisan - Eylül Ayları arasında her gün kullanabilirsiniz. Sistemlerimiz, bulutlu havalarda dahi çalışmaktadır.

- Güneş paneli sulama sistemleri Türkiye Coğrafi şartları düşünüldüğünde Günlük Kesintisiz olarak 9 saat kullanabilirsiniz.

- Mevcutta bir pompanız var ise başka bir işleme/maliyete gerek olmaksızın güneş enerjili sulama sistemine dönüştürülebilir.

- Güneş Enerjili Sulama Sistemleri Kurulumunda kullanılan Güneş Panelleri için 10 Yıl Verimlilik Garantisi Veriyoruz. Ayrıca Kurulumunu yaptığımız sistemler için 2 YIL Servis Garantisi Sunuyoruz.

- Sürekli artan akaryakıt maliyetleri ve yüksek gelen elektrik faturaları göz önüne alındığında neden daha fazla para harcayasınız ki?

 

Güneş Enerjili Sulama Kredisi Veren Bankalar Hangileri? Ziraat Bankası Sulama Kredisi Şartları Nelerdir?

Ozaak Solar Enerji olarak Ziraat Bankası ile anlaşmamız bulunmaktadır. Güneş enerjili sulama projenizi Ziraat Bankası Faizsiz Kredisi ile kurmanız mümkündür. 7 yıl faizsiz, 2 yıl ötelemeli sübvansiyonlu kredi için istenen belgeler şöyledir,

- Kuyu Ruhsatı - Kullanma Belgesi

- ÇKS Çiftçi Kayıt Belgesi

- Su analizi , toprak analizi

- Yerli Belgesi

- Proforma Fatura (Firmamızca Verilir)

- Yetkili Ziraat Mühendisince hazırlanan Güneş Enerjili Sulama Projesi

 

Güneş Enerjili Sulama Hibesi Var mı? Basınçlı Sulama Hibeleri Bireysel Sulama Destekleri Başvuruları Nasıl Yapılır?

Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemleri hibesi var mı? devlet güneş enerjisi tarımsal sulama pompaları için hibe destek veriyor mu? Evet. her yıl şubat ayında Tarım Bakanlığınca Güneş enerjili sulama sistemleri için devlet hibe duyurusu açıyor. Şubat ve Mart ayları hibe başvuruları alınıyor. Güneş enerjisi tarla sulama hibe destekleri için tarım bakanlığı ile görüşebilirsiniz.

 

Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Fiyatları nedir?

Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi fiyatları nedir? güneş paneli solar sulama pompaları pahalı mı? Güneş enerjili sulama sistemleri pahalı değildir. Sanıldığının aksine güneş paneli sulama pompası sistemleri uzun vadeli ve karlı bir yatırımdır. Yapılan güneş paneli yatırımı maliyetini ortalama 3 - 5 yılda amorti eder.

Güneş Enerjili Tarımsal Sulama sistemi fiyatı belirleyen pompa beygir gücüdür. Çalıştırılmak istenen pompa beygir gücü dikkate alarak güneş paneli sayısı ve sürücü inverteri seçimi yapılır. Ayrıca sulama tarlasına güneş panelleri için sehpa yapmak gerekmektedir. Maliyeti asıl belirleyen bu 3 kalem olan güneş panelleri sayısı, sürücü inverteri gücü ve güneş paneli sehpası kurulumu dur. Solar Ürün satış mağazamızda güneş enerjili sulama sistemleri fiyatları inceleyebilirsiniz.

 

Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi Aboneleri Üretim Fazlası Elektriği Satabilir mi?

Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi güneş panelleri ile üretilen elektrik şebekeye devlete satılabilir mi? satış fiyatı nedir?  Evet var. 5.1.c'den çağrı mektubu alınarak sözleşme gücü kadar ges kurulabilir ve şebekeye elektrik satışı yapılabilir. Kanun da böyle bir ifade var. Ancak sulama amaçlı kurulumu yapılan güneş paneli sistemlerinde malesef şuana kadar şebekeye elektrik satışı yapılamamıştır.

 

Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemleri Günde Kaç saat Çalışır?

Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi bir günde kaç saat çalışır? güneş paneli sulama sistemleri bahar ve yaz dönemlerinde bir günde ortalama 9.5 saat çalışır. Günlerin uzadığı Haziran-temmuz ve ağustos aylarında sulama süresi 10 saatleri geçmektedir.

 

Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemleri ile damla sulama yapılabilir mi?

Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi ile damla sulama sistemi yapılabilir mi? evet güneş paneli sulama sistemi kurulumu yapılırsa damla sulama yöntemi ile arazide sulama yapabilirsiniz. İster doğrudan pompa ile çıkartılan suyu araziye basabilir isterse biz havuz veya gölet yaparak suyu depolayabilirsiniz.

 

Güneş Enerjisi Sulama Pompaları ile Yağmurlama Fıskiye tabancası çalışır mı?

Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi yağmurlama fiskiye tabancası çalıştırır mı? Yağmurlama tabancası fıskıyeleri basınç ile çalışır. Bu nedenle kullandığınız pompa yüksek beygir gücüne sahip su basıncı veren bir pompa ise güneş enerjili sulama sistemleri ile fiskiye tabancası çalıştırabilirsiniz. Daha önce kurulumunu yaptğımız solar sulama sistemleri ile müşterilerimiz yağmurlama sulama yaparak yonca gibi ürünleri sulama yapmaktadır.

 

Güneş Enerjisi Sulama Pompaları Geceleri akşam saatlerinde Çalışır mı?

Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi akşam saatlerinde gece çalışır mı? Hayır çalışmaz. çünkü akşam saatlerinde güneş batmış oluyor ve güneş olmadığı için solar enerji panelleri karanlıkta elektrik üretmez. Dolayısı ile güneş enerjisi tarımsal sulama sistemleri akşam saatlerinde çalışmaz.

 

Güneş Enerjisi Sulama sistemleri Akü ile çalışır mı?

Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi akü ile çalışır mı? güneş paneli sulama sistemine akü bağlanır mı? Hayır bağlanmaz. Güneş enerjili sulama sistemleri doğrudan gündüzleri çalışır. Gündüz anlık solar paneller ile üretilen elektrik pompa motorlarını çalıştırabilir. Solar sulama sistemine akü bağlanamaz akü bağlanması durumunda pompaların enerji tüketimi yüksek olduğu için aküler kısa sürede arızalanacaktır.

 

Güneş Enerjisi Sulama Sistemleri Jeneratör veya Şebeke Elektriği ile birlikte kullanılabilir mi?

Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemi jeneratör ile çalışır mı? güneş enerjili sulama sistemleri şebeke elektriği ile birlikte çalışır mı? Evet. güneş enerjili sulama sistemleri panosuna jeneratör bağlanabilir bu durumda gündüzleri güneş paneli ile sulama yapılabilirken akşamları jeneratör ile pompa çalıştırılır. Güneş paneli sulama pompası sistemleri şebeke elektriği ile birlikte kullanılabilir. gündüzleri güneş paneli ile pompa çalışır akşam saatlerinde şebeke elektriği ile pompalar çalıştırılır. Hatta şebek elektriği ile güneş enerjili sulama sistemleri senkronize çalıştırılabilir. Yani bir otomasyon panosu yapılarak şebeke elektriği güneş enerjili sulama sistemlerine tamamlayıcı enerji sistemi yapılabilir.

 

Güneş Enerjili Römork Sulama Sistemi

Mobil Taşınabilir Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Sistemi

Güneş Enerjili Römork Tarımsal Sulama sistemi veya mobil taşınabilir güneş enerjisi elektrik üretim sistemleri ile tarla sulaması yapmak istediğinizde römork güneş paneli araziye götürebilirsiniz. Sulama sezonu bittiğinde güneş enerjili mobil römorklu evinize getirebilirsiniz. Güneş paneli römork sistemlerinde römork üzerine güneş paneli kurulumu yapılır. Bu sayede tarım arazisine güneş panelleri römork ile taşımak mümkündür. Römork güneş paneli fiyatları için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

 

Güneş Enerjili Sulama Sistemleri ile Hangi Dalgıç Pompalar Çalışır?

Güneş Enerjili Sulama Sistemi ile hangi pompalar çalışır? Kaç beygir pompa çalıştırabilirim? Pompa için kaç adet güneş paneli gider? güneş enerjili sulama sistemi fiyatı kaç tl dir gibi sorular alıyoruz. Güneş enerjili sulama sistemleri ile 1 hp beygir pompa ile 150 hp beygir pompa arasında tüm pompaları çalıştırmak mümkündür.

1 Hp (Beygir) pompa güneş enerjili sulama sistemi seti daha çok bağ bahçe işleri yapan müşterilerimiz hobi bahçelerini sulama amaçlı bizden talep ediyorlar. 2 Hp (Beygir) pompa güneş enerjili sulama sitemi paketi ile daha çok zeytin sulaması veya hobi bahçesi sulaması yapılmaktadır. 3 Hp (Beygir) pompa güneş enerjili sulama sistemi kurulumu için derin kuyu dan su çıkartmak isteyen ve arazileri bu pompalar ile sulamak isteyen müşterilerimiz tercih ediyor. 4 hp (Beygir) pompa güneş enerjili sulama sistemi ve 5.5 (Beygir) pompa güneş enerjili sulama sistemi güneş paneli kurmak isteyen müşterilerimiz derin kuyu ve daha çok su veren pompalar tercih ettikleri için bu pompaları güneş panelleri ile çalıştırmak istiyor.

7.5 hp (Beygir) pompa güneş enerjili sulama sistemi ile yağmurlama sulama yapmak mümkün çünkü hem 7.5 hp pompa hem de 10 hp (Beygir) pompa güneş enerjili sulama sistemi basınçlı su çıkartabilir ve tarım arazileri yağmurlama sulama sistemi ile sulayabilir. 15 hp (Beygir) pompa güneş enerjili sulama sistemi büyük çifçilerin kullandığı derin kuyu sulama pompaları gurubunda yer alıyor. 20 hp (Beygir) pompa güneş enerjili sulama sistemi tarımsal sulama arazisi büyüdükçe derin kuyu pompası beygir gücü ve kademe sayısı artıyor. Özetle pompa beygir gücü arttığında daha derin kuyular dan daha fazla su alabileceğiniz anlamına gelir.

Ayrıca 1 hp (Beygir) Dalgıç pompa güneş enerjili sulama sistemleri’nden 100  hp (Beygir) Dalgıç pompa güneş enerjili sulama sistemlerine kadar her türlü kurulumu da tarafımızca yapılmaktadır.

             Güneş Panelleri

             Rüzgar Türbinleri

             Solar Paketler

             Sulama Sistemleri

             Şarj Kontrol Cihazları

             İnverterler

             Aküler

             Solar Çatı

             Dalgıç Pompalar

             Evler için Güneş Paneli Fiyatı

             Güneş Enerji Sistemleri Fiyatları

             Güneş Paneli

             Güneş Enerjili Sulama Sistemleri

 

Ozaak Solar Enerji A.Ş. Firması, Elektrik-Elektronik Mühendisi Osman MUTLU tarafından kurulmuş olup, Güneşten Elektrik Üreten Sistemler alanında ticari faaliyetlerini her geçen gün müşteri memnuniyeti ile arttırarak sürdürmektedir.

Solar sistemlerde müşterilerimize doğru ürün ve doğru fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Müşterilerimize küçük bir uyarımız: Piyasada markasız, etiketsiz, Santrallerden sökülmüş Güneş Panelleri ve jel diye satılmaya çalışan ancak gerçek jel olmayan aküler konusunda dikkat etmeleridir. Firmamızda bu tür ürünlere kesinlikle yer verilmediği bilgisini paylaşmak isteriz. Elbette fiyat karşılaştırılması yapılırken bunların göz önünde bulundurulması önem arz etmektedir...

Solar (Tarımsal) Sulama Paketleri,Güneş Enerjili Sulama, fotovoltaik panel, Güneş Paneli, Solar Panel, Güneş Enerjisi,solar enerji, Solar Sulama Paketi,Güneş Enerjili Sulama